Siyaset » Güncel »

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyükşehir Belediyesine Teşekkür

Mersin Şehir Hastanesi açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin'e yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Şehir Hastanesi açılışında konuşan binlerce Mersinliye konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'e ve Şehir Hastanesi çevresine yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.Teşekkür esnasında, Mersinli vatandaşlar alkış tufanı kopardı.

Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mersin Büyükşehir Belediyesinin otostik çocukları eğitim merkezi, üstgeçit, köprü ve alt yapı, çevre düzenlemeleri, çocuk parkı, spor tesisleri sebeiyle kendilerine teşekkür ediyorum. Toplamda 29 Milyon TL yapıtım bedeli olan bu eserlerin resmi açılışınıda burada yapmış bulunuyoruz. Değerli kardeşlerim, Mersin Büyükşehir Belediyemiz, Şehr Hastanemizin etrafındanda güzel yollar ve çevre yolları ve çevre düzenlemeleri yapığını görüyorum ve kendisine Mersin adına teşekkürediyorum." şeklinde konuştu. (MersinHaber.com)

İŞTE O TEŞEKKÜR ANI...


 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.