Sağlık » Güncel »

Mersin Şehir Hastanesi Bugün Hasta Kabulüne Başladı

3 Şubatta açılışı yapılan Mersin Şehir Hastanesi bu gün itibariyle kapılarını hastalara açtı.


@mersinhaber 'i takip et
3 Şubat'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılımı ile resmi olarak açılışı yapılan Mersin Şehir Hastanesi bu gün itibariyle hasta kabulüne başladı.

Sabah mesai saatlerinin başlamasıyla hastaneye gelen hastalar ilgili gişelerden sıra numaraları alarak polikliniklerde muayene oluyorlar.

Şehir Merkezine uzaklığıyla tartışma konusu olan Şehir Hastanesinin Büyükşehr Belediyesinin bu bölgeye tobüs seferleri başlatmasıyla bu  sorun büyük ölçüde ortadan kalkarken, genş otoparkıylada araç park sorunun yaşanmayacağı tahmin ediliyor.

Öte yandan, Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Memnune Çamsarı, yaptığı yazılı açıklamada, hastanedeki sağlık hizmetinin kamu garantisinde olduğunu anımsatarak “Kamu ve özel işbirliğinde sağlık hizmeti tamamen kamunun garantisinde. Vatandaşlarımız daha önceki kamu hastanelerinde hangi hizmeti ne şartta alıyorlarsa şehir hastanemizde de alacaklar. Bu kamunun bir sağlık hizmetidir. Bin 253 yatak kapasitesine sahip hastanemizde Mersinlilerin talep durumuna göre yeni alanlar ve uzman kadrolar oluşturabiliriz.” ifadesini kullandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.