Güncel » Adana »

Adana’dan iki günde iki şehit

Adana şehit ateşiyle yanıyor


@mersinhaber 'i takip et
Suriye’de devam eden operasyon kapsamında şehit düşen askerlerin acıları, yurdun dört bir tarafına düşmeye devam ediyor. Adana son iki günde iki şehit verdi…
 
Önceki gün uzman çavuş Gökhan Kılıç'ın şehit düştüğü haberini alan Adana bu kez de uzman onbaşı Emre Mücahit Topal'ın acı haberi ailesine ulaştı.
 
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin El Bab'da sürdürdüğü Fırat Kalkanı Harekatı'nda DEAŞ'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen askerlerden uzman onbaşı Emre Mücahit Topal'ın acı haberi Adana'da oturan ailesini yasa boğdu.
 
Uzman onbaşı 26 yaşındaki Emre Mücahit Topal'ın şehit olduğu haberini askeri yetkililer, merkez Yüreğir İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde oturan ailesine bildirdi.
 
Acı haberi alan anne Sema ile baba Salih Topal gözyaşlarına boğuldu.
 
Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'daki birliğinde operasyon için El Bab'a gittiği belirtilen Topal'ın 2 yıllık asker ve bekar olduğu öğrenildi.
 
Ailenin evinin önüne ise Türk bayrakları asıldı. Emre Mücahit Topal'ın cenazesinin yarın memleketi Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'nde toprağa verileceği bildirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.