Tarsus »

BAŞKAN CAN SEVGİLİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

15 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜ SUNAY AKIN ŞİİRLERİ İLE SAHNE ALACAK


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, sevginin günü, ayı ve yılı olmadığını, sevginin hep artarak devam etmesini diledi.
 
Sevginin her gün paylaşılması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, “Sevgililer Günü bir gün olmamalıdır ve bu günün tüm yıla yayılmasını diliyorum. Aslında sevginin günü, ayı,  yılı olmaz. 14 Şubat, sevgi denilen kutsal duygunun, sembolik olarak kutlandığı bir gündür. Sevginin olduğu yerde güzellikler olur. Sevginin olduğu yerde güvende, barışta kendiliğinden gelir. Tabi sadece aile içerisindeki sevgi değil, insanların toplum içerisinde bir birine sevgiyle saygıyla bakması, o toplumun barış ve sevgi içerisinde yaşaması demektir. Güler yüzlerin çoğalması demektir ve insanların birbirlerine güvenle bakabilmesi demektir. Sevginin olduğu yerde güvende kendiliğinden gelir, barışta kendiliğinden gelir, her gününüzün sevgililer günü gibi olmasını temenni ediyorum.  Tüm hemşerilerimin Sevgililer Günü’nü kutluyorum” ifadesini kullandı.
 
Başkan Can, 15 Şubat 2016 Çarşamba günü Kültür Merkezi’nde Sevgililer Günü Programı düzenlediklerini,  şair, yazar, gazeteci, araştırmacı, tiyatro oyuncusu Sunay Akın’ın sahne alacağını, saat 19.00’da başlayacak olan etkinliğe tüm Tarsusluların davetli olduğunu ifade etti.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.