Sağlık » Güncel »

Mersin Şehir Hastanesi ücretsiz "vale" hizmeti veriliyor!

​​​​​​​Görevliler, park ettikleri her aracın bilgilerini not alıp, anahtarlarını özel bölmeye koyarak araç güvenliğini sağlıyor, vatandaşların hastanedeki işleri bittiğinde de araçları getiriliyor.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Kamu-özel sektör iş birliğiyle yaptırılan ve açılışı 3 Şubat'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirilen Mersin Şehir Hastanesi'nde, verdiği kapsamlı sağlık hizmetlerinin yanı sıra hasta ve hasta yakınlarını rahat ettirecek birçok uygulamayla örnek oluyor.

Şehir hastanesinde, ücretsiz 4 bin araçlık otoparkın yanı sıra hasta ve hasta yakınlarını araç park etme çilesinden kurtarmak için ücretsiz "vale" hizmeti de veriliyor. Acil servise veya polikliniklere gelen hastalar ve yakınlarının araçları, diledikleri takdirde hastane görevlilerince uygun noktalara park ediliyor. Bu sırada hastalar da tekerlekli sandalye veya sedyelerle servise alınıyor.

Görevliler, park ettikleri her aracın bilgilerini not alıp, anahtarlarını özel bölmeye koyarak araç güvenliğini sağlıyor, vatandaşların hastanedeki işleri bittiğinde de araçları getiriliyor.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.