Spor »

MESKİ’DE YÜZLER GÜLÜYOR

RAKİPLERİMİZİ ALTIMIZA ALMAK İSTİYORUZ


@mersinhaber 'i takip et
Bölgesel Amatör Lig’de haftayı Belenspor galibiyeti ile kapatan Büyükşehir Belediyesi Meskispor’da yüzler gülüyor.
 
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Büyükşehir Belediyesi Meskispor’da Belen Belediyespor deplasmanında alınan galibiyetin mutlulğu yaşanıyor. Kulüp As Başkanı Akgün Lülü, çok önemli bir galibiyete imza attıklarını belirterek, “Zirve umutlarımızı az da olsa sürdürmek ve gelecek sezon BAL Lİginde yeniden mücadele etmek adına bundan sonra kalan tüm maçlarımıza galibiyet için çıkacağız. Belen Belediyespor karşısında aldığımız 1-0’lık galibiyet de bu bakımdan çok önemli. Ligde bir seri yakalamak istiyoruz ve bu galibiyet inşallah bu serinin aşlangıcı olacak” dedi.
 
RAKİPLERİMİZİ ALTIMIZA ALMAK İSTİYORUZ
 
Bundan sonra öncelikli hedeflerinin Toroslar Belediyespor ve Medcem Silifke Belediyespor’u altlarına almak olduğuna da değinen Lülü, “BAL Lİgindeki prosüdür gereği aynı ilin takımlarından ligi en üst seviyede bitiren takım gelecek sezon direk olarak yeniden BAL’da mücadele edecek. Bizim de öncelikli hedefimiz rakiplerimizi altımıza almak. Az da olsa zirve şansımız var. Son ana kadar bu şansımızı zorlayacağız. Belen Belediyespor karşısında aldığımız bu galibiyet moral ve motivasyonumuzu yeniden kazanmamıza sebep oldu. Gelecek hafta Silifke’nin bay geçmesini fırsat bilip rakibimiz ile aramızdaki puan farkını kapatmak istiyoruz. Bu tecrübeye ve güce de sahibiz” şeklinde konuştu.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.