Yaşam »

Mersin Büyükşehir’den 14 Şubat’a Özel Etkinlikler

Mersin Büyükşehir Belediyesi 14 Şubat’ta kutlanan Sevgililer Günü’ne özel etkinlikler düzenleyerek Mersinlilere farklı bir gün yaşatacak.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Işıklı Kalplerde Sevginizi Fotoğraflıyoruz
Kültür ve sanatın bir arada harmanladığı Mersin’de 14 Şubat yine çok özel etkinliklere sahne olacak. Büyükşehir Belediyesi, Sevgililer Günü'nde Adnan Menderes Caddesi Beşiktaş Meydanı Kültür Park içerisinde yer alan Işıklı Kalpler’de saat 14:00 ile 20:00 arasında ‘Sevginizi Fotoğraflıyoruz’ etkinliği ile tüm Mersinlilerin fotoğraflarını ücretsiz olarak çekecek.


14 Şubat Romantik Şarkılar Konseri
Bunun yanı sıra Mersinliler aşk şarkılarının seslendirileceği ‘14 Şubat Romantik Şarkılar Konseri’ ile bu özel günü kutlayacak. Saat 19:30’da Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek ‘14 Şubat Romantik Şarkılar Konseri'nde Ersan Erdura ve Zeynep Sazak sahne alacak.
Mersin Büyükşehir Belediyesi bu özel gün için gerçekleştireceği ‘Sevginizi Fotoğraflıyoruz’ ve ‘14 Şubat Romantik Şarkılar Konseri' etkinliklerine tüm Mersinlileri davet ediyor.

 






 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.