Toroslar » Güncel »

Mersin'de Oyuncak Silahla Soygun Yapıldı

Mersin’de 4 kişi, oyuncak silahla marketi soyduktan sonra kayıplara karıştılar.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgiye göre olay, Toroslar ilçesine bağlı Selçuklar Mahallesi'nde 1 Şubat'ta akşam saatlerinde ellerinde silah bulunan ve yüzleri maskeli olan 3 kişi, markete girerek, ellerindeki islahları market sahibine doğrultarak market sahibini etkisiz hale getirdi.

Hırsızlar, kasada bulunan bin 500 lira ile çelik kasada bulunan 650 dolar, 200 Euro, bin 500 lira ve bir cep telefonunu alan şahıslar, küfürler ederek marketten çıkıp, kayıplara karıştı.

Marketin ve çevredeki güvenlik kamerları inceleyen Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayı gerçekleştiren şahıslardan ikisinin M.Y ile B.K. olduğunu belirledi. Şahısların olay yerine M.T.'nin kullandığı ticari araçla geldiğini de tespit eden ekipler, hem şahısların yakalanması hem de soygunu yapan 4. şahsın belirlenmesi için çalışma başlattı. Ekipler yaptıkları çalışma sonucunda soygunu gerçekleştiren B.K, M.Y. ve M.G. ile araç sürücüsü M.T.'yi yakalayarak, göz altına altı.

Ekipler, şahıslarla birlikte bir havalı tüfek, 3 farklı markalarda el telsizi, 3 cep telefonu, bir oyuncak tabanca, bir eldiven, bir pasaport ve resmi evraklar ele geçirdi. Şahısların market soygununda tüfekle birlikte oyuncak tabanca kullandıkları belirlendi.

4 şahıs, emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.