Tarsus » Güncel »

Tarsus’ta Çıkan Yangında Yastık Altındaki 20 Bin TL Küle Döndü

Tarsus’ta bir evde çıkan yangında ailenin tüm eşyaları tamamen yanarken, yangında yastık altında muhafaza edilen yaklaşık 20 bin TL’de yandı.


@mersinhaber 'i takip et
Bağlar Mahallesinde 0453 sokak 49 no’lu evde ikindi saatlerine çocuklardan birisinin çakmakla oynarken yatağın örtüsünü tutuşması sonucu yangın çıktı.

Çıkan alevlerin ısısı ve dumanların etkisiyle uykudan uyanan Caymak, neye uğradığını şaşırarak can havli ile evde bulunan çocukları ve diğer odada bulunan aile bireylerini evden tahliye etmeye çalıştı.Kendisi ile birlikte aynı odada beşikte uyuyan çocukları 3 aylık Behram ve 2 yaşındaki Yakup Caymak’ı kaparak kendisini dışarı atan Şakir Caymak binlerce lira harcayarak yaptırdığı evin içinde ki tüm eşyaların kül olması, hayvan satışından elde ettiği ve yastık altında sakladığı yaklaşık 20 bin lirasının da yanmasıyla tüm varlığını kaybetti.

Çevredekilerin yaptığı ihbar ile kısa sürede yangına itfaiye ekipleri yangını söndürürken, yapılan kontrolde evdeki birkaç yatak dışında tüm eşyaların kullanılamaz hale geldi.

Küçükbaş hayvan ticareti yaparak yaşamlarını idame ettirdiklerini ifade eden yangın mağduru Şakir Caymak, evimdeki eşyalar ile birlikte birikimim olan yaklaşık 20 bin liram kül oldu, 15 nüfuslu ailem ile çaresiz bir şekilde ortada kaldık , yetkililerden bize yardımcı olmalarını istiyoruz, dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.