Tarsus » Güncel »

Kayseri'de ki Terör Saldırısında Ağır Yaralan Mersinli Asker Evine Getirildi

2 ay önce Kayseri'deki terör saldırısında ağır yaralan Tarsuslu asker Celal Erbay, tedavi gördüğü GATA'dan evine taburcu edildi.


@mersinhaber 'i takip et
18 Aralık 2016 tarihinde Kayseri'deki çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan servis otobüsüene terör örgütü PKK tarafından düzenlenen terör saldırısında terör saldırısında 14 kişi şehit olmuş ve 56 kişide yaralanmıştı.
Yaralılar arasında bulunan er Celal Erbay'da saldırıda ağır yaralanmış ve günlerce yoğun bakımda kalmıştı. GATA'da uzun süredir tedav gören Erbay, bu gün taburcu edildi. Havayoluyla Adana Şakirpaşa Havalimanına inen Celal Erbay, havalimanında hazır bulundurulan ambulans ile Tarsus Yeni Mahallede ki baba evine getirildi.
Sağlık durumu iyi olan Celal Erbay'ı evde askeri yetkililer ziyaret ederken, bir çok akrabasıda ve komşusuda ziyarette bulundular.(Haber:TarsusNews.com)

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.