Siyaset » Güncel »

Kalkınma Bakanı ve Kültür Bakanı Mersin'de

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Kültür Turizm Bakanı Nabi Avcı Mersin'de.


@mersinhaber 'i takip et
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Mersin'e gelerek, Mersin Valisi Özdemir Çakacak'ı ziyaret ederek kentte incelemelerde bulundu.


Bakan Elvan, yaptığı konuşmada,  "Bugün de Sayın Bakanımızla Mersin'in zenginliklerinin gün yüzüne çıkaracak bazı çalışmaları hem yerinde inleyeceğiz, hem de ilimize bir müze kazandırıyoruz. O müzenin ziyaretini de gerçekleştireceğiz. Sayın Bakanımıza Mersin'e göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Geçmiş yıllarla kıyaslandığında Kültür ve Turizme Bakanlığının özellikle 2016 yılında Mersin'e çok önemli yatırımları olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu yatırımlarımıza inşallah 2017 yılında da devam edeceğiz. İnşallah havaalanının yapılmasıyla bu turizm bölgelerimiz canlanacak."


"Mersin'e güzel bir arkeoloji müzesi kazandırıyoruz"

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da dün Şanlıurfa'daki saldırıyı anımsatarak şehitlere rahmet, ailelerine başsağlığı diledi.

Son 2 ay içerisinde Mersin'e 2 kez geldiklerini belirten Avcı, "İnşallah başlamış ve yürümekte olan pek çok kültür turizm yatırımlarımızın son durumunu gözden geçirme fırsatını bulacağız. Bu arada Mersin'e güzel bir arkeoloji müzesi kazandırıyoruz. Onun açılışını yapmak için yine geleceğiz ama en son durumunu tekrar bir görelim istedik." ifadesini kullandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.