Anamur » Siyaset » Güncel »

Mersin'de Atatürk'e Hakaret Eden AK Partili İsme Soruşturma Açıldı

Atatürk hakkında hakaret içerikli mesajlar nedeniyle tepki çekince AK Parti Anamur İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan istifa eden Hasan Baki hakkında soruşturma açıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de AK Parti Anamur Gençlik Kolları Başkanı Hasan Baki, Twitter'daki hesabı üzerinden Atatürk'ü hedef aldı, "Atatürk olmasaydı diye bir şey yok, keşke olmasaydı diye bir gerçek var. Recep Tayyip Erdoğan yakında o gerçeğin mührü vurulacaktır" ifadelerini kullandı.

Hasan Baki'nin skandal tweetleri şöyle:

– Atatürk olmasaydı diye bir şey yok, keşke olmasaydı diye bir gerçek va. #RecepTayyipErdoğan yakında o gerçeğin mührü vurulacaktır!

– Birinin babasının ve kendisinin doğum yeri Selanik ise Selaniklidir. Kimse Türk, Atatürk demesin. Orijinali Yunan yani, net. Benzemiyor Türk'e…


AK PARTİ İSTİFASINI İSTEDİ

AK Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, Baki'nin istifasını istediklerini, kendisinin de istifa ettiğini açıkladı. Yılmaz, paylaşımların AK Parti'yi bağlamadığını da söyledi.

ATATÜRK'E HAKARETTEN SORUŞTURMA

Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Vedat Temel ise, Kadir Ünlü’nün yaptığı suç durusundan sonra ilgili kişi hakkında soruşturma açıldığını söyledi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.