Tarsus » Güncel »

Tarsus’ta Korkutan Ev Yangını

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir evde çıkan yangına ev tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Olay Tarsus’un Barbaros Mahallesi 0609 sokakta bulunan 2 katlı bir evin alt katında saat 16:00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre,  2 katlı evin alt katında evde kimsenin olmadığı anda bir anda alevler yükseldi. Evden dumanlar çıktığını gören ve evin ikinci katında bulunan ev sahipleri hemen durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.
Bir anda evin çini saran alevlere önce vatandaşlar müdahale ederken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürerek soğutma çalışması yaptı.

Yangın esnasında evin ikinci katına çıkan dumanlardan etkilenen Z.Ö. ve gelini S.Ö. özel araçla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Meydana gelen yangında evde büyük maddi hasar meydana gelirken, yapılan ilk incelemede yangının elektrik tesisatından kaynaklanmış olabileceği aktarıldı.

Ekipler yangının kesin çıkış nedenini araştırırken,, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Haber:TarsusNews.com)
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.