Spor » Güncel »

Ankara Adliyespor 1-Tarsus İdmanyurdu 1

Tarsus son dakikada yıkıldı


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Sor Toto 3. Lig 3. Grupta yer alan Tarsus İdmanyurdu, deplasmanda oynadığı maçta Ankara Adliyespor ile 1-1 berabere kaldı.
 
Tarsus, yine son dakika golüyle galibiyeti kaçırdı.
 
OSLİM Stadında oynanan maçın ilk yarısında her iki takım oyuncuları da yakaladıkları uygun pozisyonları gole çeviremedi.
 
Mücadelenin ikinci yarsında rakibine oranla topa daha fazla sahip olan Tarsus, özellikle son dakikalarda rakip kalede baskısını arttırdı.
 
88. dakikada orta sahadan aldığı pasla Ankara Adliyespor ceza sahasına giren Kubilay, düzgün vuruşla topu filelere göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren isim oldu.
 
Haftalar sonra 3 puana yaklaşan Tarsus, bu sezon defansında yaşadığı problemlerin acısını Ankara deplasmanında da yaşadı.
 
90+2. dakikada hücum yönüne sol kanattan serbest vuruş kazanan Adliyespor beraberlik golünü buldu. Tarsus ceza sahasına yapılan ortada, defans kurgusunda yaşanan hataları affetmeyen Adiyesporlu Oğuzhan, takımına beraberliği getiren golü Tarsus filelerine bıraktı… 1-1
 
Maç karşılıklı atılan gollerle 1-1sona erdi.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.