Güncel »

Başkan Türe Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarında

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Mersin’de yapılan 12. Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarında açılan Anamur Belediyesi standını ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et
22 Şubat 2017 günü Mersin’de başlayan 12. Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarın’ı  24 Şubat günü eşi Meliha Türe ile birlikte ziyaret eden Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe fuar kapsamında standı ziyaret eden misafirlerle tek tek ilgilendi.  Anamur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce hazırlanan standı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra çok sayıda misafir ziyaret etti. Başkan Kocamaz’ı Başkan Mehmet Türe karşılarken Anamur tanıtımının yapıldığı standda bir süre sohbet edildi.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği stand’ta 25-28 Ekim 2017 tarihleri arasında Anamur Şehit Atanur Bal Fuar Merkezinde yapılacak olan 4. Anamur Tarım ve Gıda Fuarı’nın tanıtımı da yapıldı. Standa gelen ziyaretçilere caretta anahtarlık, kalem, tanıtım broşürü ve Anamur’u tanıtıcı çantalar hediye edilirken Anamur muz’u ve yer fıstığı ikramında bulunuldu.

Fuar’da Anamur Belediyesi standı yoğun ilgi görürken Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Umman Ticari Ateşesi, Sudan Ticari Ateşesi, Çamlıyayla Kaymakamı ve Anamurlu Araştırmacı Yazar Çınar Arıkan da standı ziyaret edenler arasında yer aldı.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe fuarın son gününe kadar standda bulunurken standı hazırlayarak Anamur’un ve Anamur Tarım ve Gıda Fuarı’nın tanıtımı için Mersin’de stand açan Anamur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.