Spor »

MERSİN İDMANYURDU’NUN YENİ BAŞKANI FUTBOLCULARINA ÖDEME YAPTI

MİY’DE PARA DOPİNGİ


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İdmanyurdu Yönetimi, Denizlispor maçı öncesi futbolculara para doping yaptı. Çiçeği burnunda Başkan Mahmut Karak, önceki dönemden futbolculara içerideki alacakları olan primlere istinaden ödeme yaptı.
 
Mersin İdmanyurdu’nda yeni Başkan Mahmut Karak ve Yönetimi, Denizlispor maçı öncesinde futbolculara para doping yaptı. Zorlu maç öncesinde futbolcuların morallerini yükseltmek amacıyla eski yönetimden kalan prim ve alacakları futbolcuların hesaplarına yatıran Başkan Karak, diğer ödemelerle ilgili gelecek haftalarda da hamle yapacağı öğrenildi. Denizlispor maçı öncesinde mutlak galibiyet hedeflediklerini söyleyen Karak, “Zorlu maç öncesi puan kaybına tahammülümüz yok. Bu sebeple futbolcularımızın morallerini üst seviyede tutmak ve yeni yönetime olan güven duygularını arttırmak için bizden önceki yönetimden kalan prim ve alacaklara istinaden ödeme yaptık. İlerleyen dönemlerde futbolcularımızın alacakları ile ilgili ciddi bir hamle yapmayı düşünüyoruz. Çünkü futbolcularımızın futboldan başka bir düşünceye yönelmesini istemiyoruz” şeklinde konuştu.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.