Eğitim »

Mersin Genelinde Okullar 3 Mart 2017 Cuma günü (1 Günlüğüne) Tatil Edildi

Önceki gün akşam saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar ile normal seviyenin üzerinde yağan sağanak yağmur nedeniyle Mersin il genelinde okullar 1 gün süreliğine tatil edildi.


@mersinhaber 'i takip et
Birkaç gündür beklenen sağnak yağış 2 Mart 2017 Perşembe akşam saatleri itibari ile etkisini gösterdi. Yer yer şiddetli rüzgarla birlikte yağan sağanak nedeniyle normallerin üzerinde yağan yağmura bağlı bazı bölgelerde su birikintisi oluşarak hayatı olumsuz etkiledi. Gece boyu etkili olan yağış, sabah saatlerinde de aralıksız devam ederken, Mersin Valiliğince yapılan duyuruda Mersin genelinde tüm okullar 1 gün süre ile geçici olarak tatil edildi.

Vali Çakacak Resmi Twitter Hesabından Duyurdu!
 


Mersin Valisi Özemir Çakacak yaşanan normallerin üzerindeki yağışlar nedeniyle il genelinde bütün okulların tatil edildiğini sabah erken saatlerde resmi twitter hesabından attığı tweetle duyurdu.
 



Öteyandan Mersin Valiliğince yayınlanan duyuru ise şu şekilde:
 
"OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİNE DAİR DUYURU

            Meteorolojik veriler ışığında Mersin genelinde devam edecek yağışlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara önlem olması amacıyla İlimiz tüm ilçelerinde bulunan ilk ve orta dereceli tüm okullar 03.03.2017 Cuma günü (1) gün süreyle tatil edilmiştir.
 
Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 03.03.2017"

 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.