Tarsus » Yaşam » Güncel »

Tarsus'ta Otel, Hamam ve Saunalara Denetim

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğünden oluşan ekipler, otel, hamam ve saunalara denetim yaptı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus İlçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren tüm otel, hamam ve saunaları denetleyen ekipler İlçede bulunan özellikle yerli ve yabancı turistlerin konakladığı, yeme ve içme servisi yapılan tesislerde şartların düzeltilmesi, ürünlerin tüketime uygunluğu ve hijyen açısından kontrollerini yaptı.

Ekipler hamam ve saunalar da halk sağlığını tehdit edebilecek her türlü bulaşıcı hastalıklardan korunmak amacıyla alınması gereken tedbirler ile genel temizlik şartlarını inceledi. İşletme sahiplerine temizlik, hijyen ve kaliteli hizmet sunmaları hususunda gerekli konularda bilgilendirme yapan ekipler, uygun olmayan şartların düzeltilip, eksikliklerin giderilmesi için ilgili mevzuat doğrultusunda yasal işlem yaptı.

Belediye Başkanı Şevket Can, Vatandaşların sağlıklı ve hijyenik ortamlarda her türlü iyi hizmeti alabilmeleri için Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin denetimlere aralıksız devam edeceğini söyledi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.