Eğitim »

Mersin'de 13 Mart 2017 Pazartesi Günü Okullar Tatil Olacak Mı?

Mersin'de beklenen yağışlar, il genelinde etkisini gösteremeye başladı. Normallerin üzerinde yağan sağanak nedeniyle bazı bölgelerde seller meydana gelirken, Anamur ve Bozyazı'daki bazı dereler taşarken yağışlar şiddetini kaybetmeden devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Resmi makamlarca henüz 13 Mart 2017 Pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağına dair bir açıklama gelmezken, beklenen aşırı yağışlar nedeniyle günler öncesinde tedbirler alınmış ve kriz masası oluşturulmuştu. Sosyal Medya üzerinde bir çok takipçimiz "Pazartesi okullar tatil mi" sorularını mesaj ile ekibimize iletirken, kendilerine ise; henüz resmi makamlarca yapılan bir açıklama olmadığını, ilerleyen saatlerde okulların tatil olmasıyla ilgili konuya dair yapılacak bir açıklamanın yapılması durumunda, kısa sürede Mersin Haber internet sayfamızda ve @mersinhaber sosyal medya hesaplarımızdan duyuracağımızı aktardık.
 
Sizlerde Sosyal Medya Hesaplarımız:
Facebook: facebook.com/mersinhaber
Instagram: instagram.com/mersinhaber
Twitter: twitter.com/mersinhaber

adreslerinden bizleri takip edebilir, en sıcak bilgiye anında ulaşabilirsiniz.
 
Yağışların Aralıksız Devam Etmesi Durumunda Okullar Tatil Olacak Mı?

Geçtiğimiz haftalarda Mersin'de etkisini gösteren şiddetli sağanak yağışlar nedeniyle, Mersin Valiliğince yapılan duyuru ile okullar 1 gün süre ile tatil edilmişti. Tatili Mersin Valisi Özdemir Çakacak'ta kendi resmi twitter hesabından attığı tweet ile duyurmuştu.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.