Siyaset » Güncel »

BBP Mersin İl Başkanlığına Hasan Köse Getirildi

Büyük Birlik Partisi Mersin İl Başkanlığına Hasan Köse getirildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Geçtiğimiz hafta Ankara’ya davet edilen Büyük Birlik Partisi Tarsus İlçe Teşkilatı Başkanı  Hasan  Köse,   Partisinin genel başkanı  Mustafa Destici  tarafından 17 Mart 2017 tarihi itibarı ile  BBP  Mersin İl Başkanı  olarak  atandığı  öğrenildi.

4 yıldan beri  BBP  Tarsus işçe başkanlığı görevini  yürüten  Hasan Köse,  Partisinin  Genel Merkezi tarafından 17 Mart 2017 tarihi itibariyle  Mersin  İl Başkanı  olarak  görevlendirildiğini  belirten  Hasan Köse, en  kısa sürede  yönetimini oluşturarak  çalışmalara başlayacaklarını  ifade ederek şunları söyledi: ‘’ Şahsıma  tevdi edilen  il başkanlığı görevini  en iyi şekilde  ifa etmek için en kısa zamanda  yönetimimizi oluşturarak çalışmalara başlayacağız. Genel merkezimizin referandumla ilgili almış  olduğu karara saygılıyız. Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici  bizleri  istişare  için Ankara’ya devet ederek kaygılarını anlattı ve  tüm teşkilatların partilerine yakışır şekilde hareket etmelerini istedi.Bizlerde  partimizin  aldığı  karara saygılıyız. Teşkilatımızla  alınan karar doğrultusunda çalışmalar yapacağız’’ şeklinde konuştu
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.