Siyaset » Güncel »

Vali Çakacak, Siyasi Parti İl Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Mersin Valisi Çakacak, Siyasi Parti İl Başkanlarıyla Bir Araya Geldi


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Valilik Makamı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcıları Ayhan Bayhan ve Mehmet Demirezer, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, siyasi parti il başkanları ve temsilcileri katıldı.
 
Toplantıda bir konuşma yapan Vali Özdemir Çakacak, her seçim öncesinde mutlaka bu toplantıları düzenlediklerini belirterek, bu toplantıda da ‘3276 Sayılı Anayasa Değişikliğinin Halk Oyuna Sunulması Hakkında Kanun’da belirlenen esas ve usullerin görüşüleceğini belirtti. Vali Çakacak, kamu güvenliği ve huzurunun sağlanması görevinin mülki idare amirlerinin koordinesinde güvenlik birimleri tarafından yürütüldüğünü söyledi.
 
Vali Çakacak; “ Halk Oylamasının Güvenliğini Tehlikeye Sokacak Hiçbir Unsura Taviz Yok”
 
Vali Özdemir Çakacak konuşmasının devamında, vatandaşların rahatlıkla sandık mahallerine ulaşarak kimsenin etkisi altında kalmaksızın hür iradeleriyle oy kullanabilmesi ve Halk Oylamasının ilimizde huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi amacıyla, gerekli tüm güvenlik tedbirlerinin Yüksek Seçim Kurulu ile İl ve İlçe Seçim Kurullarının kararları doğrultusunda, güvenlik birimleri tarafından alındığını ifade etti. Vali Çakacak konuşmasını Halk Oylamasının güvenliği konusunda asla taviz verilmeyeceğini vurgulayarak noktaladı.
 
Toplantı yapılan Halk Oylaması Sunumu’nun ardından karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.