Spor » Güncel »

Toroslar Belediyespor, Evinde Galip

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5’inci grupta kentimizi temsil eden Toroslar Belediyespor, sahasında konuk ettiği Belen Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.


@mersinhaber 'i takip et
Akbelen Koray Aydın Stadı’nda oynanan müsabakayı Toroslar Belediye ve Spor Kulübü Başkanı Hamit Tuna; belediye meclis üyeleri ile Toroslar Belediyespor Kulübü yöneticileri ve taraftarla birlikte izledi. Başkan Tuna müsabaka öncesi maçın hakemine ve konuk takıma centilmenlik adına çiçek takdim etti.

Maçın ilk yarısına hızlı başlayan Toroslar Belediye Spor, geliştirdiği atakların sonucunu ikinci yarıda aldı. Toroslar Belediye Spor, 86’ncıdakikada Ahmet Lütfi’nin golü ile 1-0 öne geçti. Büyük sevincin yaşandığı gol sonrası maç böyle bitecek derken 90+4’ncü dakikada bu sefer Mustafa Aşık’ın vurduğu şut ağlarla buluşarak Toroslar Belediyespor durumu 2-0 yaptı.Maç bu skorla sona erdi.

35 puanla Lig’in 7’nci sırasında yer alan Toroslar Belediyespor, 26 Mart Pazar günü saat:15.00’de deplasmanda Ceyhan Doğan Spor’un konuğu olacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye ve Toroslar Belediye Spor Kulüp Başkanı Hamit Tuna, teknik heyete, sporculara ve kulüp yöneticilerine oynanan futboldan dolayı teşekkür ederek, galibiyet serisinin önümüzdeki haftalarda da süreceğine inandıklarını belirtti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.