Güncel » Adana »

Korkutan Kaza.. Engelli Çocuklar Ölümden Döndü

Vinç Köprüye Çarptı, Engelli Çocuklar Ölümden Döndü


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgiye göre, olay Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi D-400 karayolunda meydana geldi. Metin Kuzgun yönetiminde kasasında ahtapot vinç kurulu olan 34 DJ 8120 plakalı kamyon, Mersin-Adana istikametine doğru yola çıktı.

Kuzgun, D-400 karayolu Yeşiloba Mahallesi'nde 4 metre 50 santim uzunluğundaki köprünün altından geçerken ahtapot vinç köprüye çarptı. Çarpmanın etkisiyle meydana gelen kazada Metin Kuzgun ve yanında bulunan arkadaşı İbrahim Çetin ağır yaralandı.

Kaza sırasında köprüden düşen beton parçaları ve vinç parçaları da kamyonun yanından geçen ve arkasından gelen Cumali Yıldırım yönetimindeki 01 B 5311 plakalı engelli servisi ile Ufuk Baysal idaresindeki 06 AN 7484 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin ve servisin camları kırıldı.

Vinçten kopan bir büyük parça ise engellileri taşıyan servisin yan tarafına çarparak büyük hasar verdi. Otomobil ve servis aracı kaza yerinden yaklaşık 5 metre ileride durabildi.

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.