Güncel »

Mersin'de Genç Polis Kaza Kurşunuyla Hayatını Kaybetti

Mersin'de polis memuru M. İnceler, tabancasını temizlerken yanlışlıkla tetiğe dokununca karşısında oturan meslektaşı olan ablası 27 yaşındaki Tuğçe İnceler'in ölümüne neden oldu.


@mersinhaber 'i takip et
Olay dün akşam merkez Mezitli İlçesi Yeni Mahalle'deki evde meydana geldi.

Mersin'de Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görev yapan ve 6 aylık polis olan Tuğçe İnceler dün akşam saatlerinde, merkez Mezitli İlçesi Yeni Mahalle'deki evde kaza kurşunu kurabı oldu. 

Alınan bilgilere göre, Mersin'de Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görev yapan ve 6 aylık polis olan Tuğçe İnceler, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne atanan ve misafir olarak yanına gelen polis memuru kız kardeşi M. İnceler ile bir süre sohbet etti.

İddiaya göre, yeni polis olan Melike İnceler, sohbet esansında tabancasını temizlerken, kazaen tetiğe dokununca, silah ateş aldı.

Tabancadan çıkan kurşun, tam karşısında oturan Tuğçe İnceler'in göğsüne isabet etti. Ağır yaralanan Tuğçe İnceler, çağrılan ambulansla götürüldüğü Özel Ortadoğu Hastanesi'nde yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Kardeşi M. İnceler'in olay nedeniyle şoka girdiği belirtilirken, genç polisin ölümü meslektaşları arasında şok etkisi yarattı.

Savcılık olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.