Tarsus » Siyaset » Güncel »

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Tarsus'ta

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Tarsus'ta referandum çalışması yaptı. Esnafları gezdi. MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et
Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan Tarsus’ta Yarenlik Alanında esnafları gezerek referandumda EVET çıkması için çalışma yaptı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ile birlikte esnafı kapı kapı gezen Bakan Elvan esnaf ziyaretinde , sorunları da dinleyerek not aldı.

Bakan Elvan da sonra Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Bakan Elvan Yarenlik Alanı gezisinin ardından, Engelliler Derneğini ziyaret etti ve daha sonra akşam saatlerinde T.S.O ve Ticaret Borsası ortaklaşması adı altında yapılan toplantıda sanayicilere seslendi.

Kalkınma Bakanı Elvan’a Mersin Akparti İl Başkanı Cesim Ercik ve Tarsus ilçe başkanı İbrahim Gül’de eşlik etti. Bakan’ın ziyaretinde eşide yer alarak özellikle kadınlar ile iletişim halinde oldu ve sorunlarını tek tek dinledi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.