Tarsus » Sağlık » Güncel »

Bakan Elvan’dan Tarsus’a Hastane Müjdesi

Tarsus’ta Muhtarlar ve STK’lar ile yapılan toplantıda konuşan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, hastane inşaatının kısa sürede başlayacağı müjdesini verdi.


@mersinhaber 'i takip et
Referandum çalışmaları kapsamında Tarsus’a gelen Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, önce Yarenlik Alanında gezerek destek istedi.

Bakan Elvan son olarak Şehit Ömer Halis Demir Ortaokulu Konferans Salonunda Muhtar ve STK’lar ile bir araya geldi. Burada referanduma neden EVET denilmesi konusunda açıklamalarda bulundu.

Daha sonra, Tarsus’ta yaşanan sorunları dinleyen Elvan hastane ve üniversite konusunda ki gelişmeyi açıkladı.

Tarsus’a yapılması planlanan 600 yataklı hastane için konuşan Bakan Elvan şunları söyledi: “Hastane ile ilgili Sayın Sağlık Bakanımız ile görüştüm.  Sağlık Bakanımız işlemlerin tamamlandığını ve kısa sürede hastane inşaatının başlayacaklarını ifade etti. Bizde bunun müjdesini veriyoruz”dedi. (Haber:TarsusNews.com)
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.