Tarsus » Spor » Güncel »

Tarsus İdmanyurdu 5 – Payasspor 0

Spor Toto 3. Lig 3. Grup 29. hafta maçında sahasında Payasspor ile karşılaşan Tarsus İdmanyurdu, rakibini 5-0 yenerek, sezonun en farklı galibiyetini aldı.


@mersinhaber 'i takip et
Cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçın başından sonuna kadar ev sahibi Tarsus İdmanyurdu, üstün bir oyun sergiledi ve bunu da skora yansıtmayı başardı.

Güneşli havada oynanan maçın ilk dakikalarında iki takımda kontrollü oyun sergiledi.

Maçın ilerleyen dakikalarında oyuna tamamen hakim olan ev sahibi Tarsus İdmanyurdu, rakip kalede ardı ardına goller buldu.

29. dakikada Tarsus, sol taç çizgisine yakın noktadan serbest atış kazandı. Topun başına geçen Kubilay’ın Payasspor ceza sahasına yaptığı ortada Yılmaz Can’ın kafasından seken topu, Muzaffer ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Saha hakimiyetini ele geçiren Tarsus İdmanyurdu, ikinci golü bulmakta gecikmedi. 34. dakikada rakip defansın arkasına sarkan Sefa Durmuş, uygun pozisyonda bulunan Gökhan Çırak’a topu bıraktı. Gökhan’ın plase vuruşu skor tabelasını 2-0’a taşıdı.

40.dakikada orta sahadan kaptığı topla hızlı şekilde Payas ceza sahasına giren Yılmaz Can, sağ çaprazda bulunan Kubilay’a pas attı. Kubilay ise topu köşeden filelere yollayarak durumu 3-0 yaptı.

İlk yarı ev sahibi Tarsus’un 3-0’lık üstünlüğü ile kapandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf, Tarsus İdmanyurdu oldu.

58. dakikada gelişen Tarsus atağında, Muzaffer’in sol kanattan ceza sahası içerisine yaptığı ortayı Yılmaz Can filelere göndererek skoru 4-0 yaptı ve takımının farka gitmesini sağladı.

77. dakikada gelişen Payasspor atağında Fatih’in uzaktan etkili vuruşunu,

85.dakikada Tarsus’un beşinci golü geldi. Gelişen atakta, Payas ceza sahası içinde buluşan Gökhan Çırak, meşin yuvarlağı filelere göndererek skoru 5-0 yaptı.

Maçın ilerleyen dakikalarında  başka gol olmayınca Tarsus İdmanyurdu, karşılaşmayı 5-0 kazandı.

 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.