Yerel »

Mersin Polisi'nden Torbacılara Sıkı Takip

Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekip tarafından uyuşturucu ile ilişkili olduğu tespit edilen 13 şahıslar, yaklaşık 3 ay süren sıkı takiple yakalandı. Çalışmalar neticesinde ise 144 kilo 130 gram esrar, 1 kilo 200 gram kokain ve 38 gram eroin ele geçirdi.


@mersinhaber 'i takip et

Mersin Polisi uyuşturucu madde satıp, satışa aracılık eden ve bulunduran torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yaklaşık 3 ay sürdürülen çalışmalarda 144 kilo 130 gram esrar, 1 kilo 200 gram kokain ve 38 gram eroin ele geçirdi.


Polislerce yapılan çalışmalarda mahkemeye sevk edilen 13 şahıs tutuklanırken, son olarak ise 04.04.2017 günü Mersin, Adana ve Mardin illerinde saat: 06.00 sıralarında eş zamanlı olarak yapılan operasyonda toplam 10 şahıs daha gözaltına alındı.


Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gönderilen yazılı açıklamada: "Mersin İl Emniyet Müdürlüğünün emniyet ve asayiş ile kamu düzenin korunmasına yönelik yürüttüğü çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir. "denildi. 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.