Erdemli »

Erdemli’de Alata Mahallesi Yeni Yollarına Kavuşuyor

Mersin'in Erdemli Belediyesi Alata Mahallesinde kesinleşen İmar Uygulamalarına göre yol açma çalışmaları yapıyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye ekiplerinin 7/24 çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Erdemli Belediyesi yol çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan ve durum değerlendirmesi yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, son olarak Alata Mahallesinde kesinleşen imar uygulamalarına göre yol açma çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi. Alata Mahallesinde sokak aralarında yol açma- genişletme, sıkıştırma ve sıcak asfalta hazırlama çalışmaları yapıldığını bildiren Başkan Tollu, “ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Her zaman ifade ediyoruz hizmette önceliğimiz her zaman yoldur. Yol olmadan hiçbir hizmetin sağlıklı bir şekilde yapılması mümkün değildir. Bu kapsamda imar uygulamalarıyla kesinleşen yollar açılmaya devam ediliyor” dedi.


Başkan Tollu açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Alata Mahallesi ilçe merkezinde yer alan bir mahallemizdir. Ama kesinleşmeyen imar uygulamalarından dolayı bazı sokak yolları açılmayı bekliyordu. Şimdi hızlı bir şekilde yolları açarak vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Bu minvalde, ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Kısa zamanda çalışmalar tamamlanarak, Erdemli çağdaş bir kent olma yolunda hızlı ilerlemesini sürdürecek.” Bu amaç çerçevesinde özveriyle çalışan personeline de teşekkürlerini sunan Başkan Tollu, sözlerini “ Erdemli’yi hak ettiği noktaya taşımak için 7/24 çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” diyerek sonlandırdı.

 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.