Ekonomi »

TSO Başkanı H.Ruhi Koçak'ın Polis Haftası Kutlama Mesajı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıl Dönümünü kutlayan bir mesaj yayınladı.


@mersinhaber 'i takip et
Koçak'ın kutlama mesajı ise şu şekilde:
 Ülkemizde İç Güven Ortamının sağlanmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatının 172. Yılını kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.
Köklü bir geçmişe, deneyime ve birikime sahip olan Polis Teşkilatımız yasaların uygulanmasını gözetmek, Kamu düzeni ile vatandaşların güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak amacıyla önemli ve ulvi bir görev üstlenmiştir.
Milletimizin birlik ve beraberliğinin korunması, asayişin sağlanması, önleyici tedbirlerin alınması, olayların aydınlatılarak suçluların adalete teslim edilmesi noktasında, Polislerimiz gecesini gündüzüne katarak, çalışarak, yükümlülüklerini en iyi şekilde yerine getirmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle; huzur ve güvenliğin sağlanmasında üstün gayret ve başarılarından dolayı Polis Teşkilatımızın tüm mensuplarını kutluyor şehit polislerimizi rahmetle, şükranla anıyor, gazilerimize de minnet duygularıyla saygılarımızı sunuyoruz.

 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.