Güncel » Adana »

Adana'da 2 Kadın Öldürüldü

Adana'da dün gece boş arazide 2 kadın silahla vurularak öldürüldü.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Adana'nın Yüreğir İlçesi Başak Mahallesi'nde, İddiaya göre cezaevinde olan amcası Arap Barık’ın eşi Senem Barık’ın, arkadaşı Zeliha Sevgilibaş ile birlikte fuhuş yaptığını öğrenen Doğan Barık, iki kadını silah zoruyla kaçırıp, Başak Mahallesi’ndeki boş araziye getirdi.

Barık, daha sonra pompalı tüfekle Senem Barık ve Zeliha Sevgilibaş’ın başlarıyla birlikte vücudunun çeşitli bölgelerine ateş etti. Senem Barık ve arkadaşı Zeliha Sevgilibaş olay yerinde hayatını kaybetti.

Doğan Barık, kısa süre sonra polis tarafından yakalanırken çifte cinayeti  işlediğini itiraf etti. Doğan Barık’ın ifadesi doğrultusunda babası Ayhan Barık, dedesi Hikmet Barık, 17 yaşındaki kardeşi ile 2 amcası gözaltına alındı. Sağlık kontrolü için adli tıp birimine getirilen katil zanlısı, gazetecilerin sorusunu yanıtsız bırakırken, baba Ayhan Barık ise cinayeti oğlunun namus için işlediğini ve olayla ilgisinin olmadığını söyledi.
 
FUHUŞ İDDİASI

6 şüpheli sağlık kontrolü ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Doğan Barık’ın polise verdiği ifadede yengesi ve arkadaşını fuhuş yaptıkları için öldürdüğünü söylediği öne sürüldü.


 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.