Sağlık » Güncel »

Tarsus Belediyesinden Pide Pişirim Ve Simit Fırınlarına Denetim

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri pide pişirim ve simit fırınlarını denetledi.


@mersinhaber 'i takip et
Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü Gıda Güvenliği Halk Sağlığı Yöneticiliği bünyesinde kurulan Gıda Denetim Ekibince şehir genelindeki pide pişirim ve simit fırınları denetlendi.

Ekipler tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren pide pişirim ve simit fırınlarında yapılan denetimlerde İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı başta olmak üzere fırınlarınfiziki durumu, çalışma alanlarının temizliği, çalışan personellerle ilgili uyulması gereken hijyen kuralları kontrol edildi.

Tespit edilen eksiklikler konusunda mevzuat hükümlerine göre yasal işlem başlatan ekipler,  tüm işletme sahiplerine vatandaşa daha kaliteli ve sağlıklı ürünler sunmaları konusunda bilgilendirme yaptı.
 
Vatandaşa sağlıklı ürünler satılması için 7/24 çalıştıklarını dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ilçe genelindeki işletmelerehalk sağlığını korumak, gözetlemek ve sağlıklı gıda ürünlerini temin etmelerini sağlamak amaçlı zabıta ekiplerinin denetimlere devam edeceğini belirtti.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.