Kültür Sanat » Erdemli » Güncel »

Mersin'de Kutlu Doğum Haftası Erdemli'de Başlayacak

Mersin’de ki Kutlu Doğum Programlarının Açılışı Erdemli’den başlayacak.


@mersinhaber 'i takip et
Kutlu Doğum haftasının Mersin açılış programı Erdemli’den başlayacak. 17 Nisan Pazartesi günü Erdemli Müftülüğünün Aşevi ve 4-6 Yaş Kur’an Kursunun resmi açılışı ve akşam Belediye Kültür Merkezindeki konferans ile başlayacak.

Erdemli Müftülüğü aşevi çoğunluğu ortaöğretim ve lise öğrencilerinin oluşturduğu günlük 350 kişiye ücretsiz yemek ikramı yapmakta. Ayrıca aşevi 60 yatalak ve ihtiyaç sahibi kişilerin evlerine her gün sıcak yemek ikramıyla destek sağlamaktadır.

4-6 Yaş Kur’an Kursunda 80 minik öğrenci eğitim görmekte. Aynı binada hizmet veren Gençlik Merkezi ise gençlerin uğrak yerlerinden bir yer haline geldi. Merkezde gençlere bilardo, masa tenisi oynama fırsatı verilirken futbol maçlarını izleme ortamı sağlanıyor.

Erdemli’nin hayırsever insanlarının destekleriyle hizmet vermeye başlayan Aşevi ve 4-6 Yaş Kur’an Kursunun açılışı Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı Prof. Dr. İsmail Karagöz ve Mersin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun tarafından yapılacak.

Akşam ise Prof. Dr. İsmail Karagöz Belediye Kültür Merkezinde “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu konferansı ile Mersin’de ki Kutlu Doğum Programlarını başlatacak.

Erdemli Müftülüğünün düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum programı bu yıl da Erdemli Çamlığında 30 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.