Tarsus » Siyaset » Güncel »

Ak Partili Gül Çark Etti ve Yeni Açıklama Geldi

İbrhaim Gül; "Kampanya boyunca açık bir şekilde “EVET”e destek veren MHP’li kardeşlerimizi açıklamamızda unuttuğumuz için üzgünüz, verdikleri destek için kendilerine minnettarız." dedi.


@mersinhaber 'i takip et
Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül'ün referandum sonuçlarının sadece Ak Partinin başarısı olarak görmesinin ardından MHP İlçe Başkanın sert tepki gelmesi üzerine yeni bir açıklama yapan, Gül, MHP'lileri açıklama da seçim heyecanıyla unuttuklarını söyledi.

MHP'nin desteiğini Gözardı Edemeyiz

Gül açıklamasında, "16 Nisanda  gerçekleştirilen Referandum ile milletimiz “EVET” diyerek güçlü Türkiye’nin önünü açmıştır. Bu sonucun ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bir yanlışı da düzeltmek istiyorum. Referandum gecesi yaptığımız açıklamada “Bu oylar AK Parti’ye aittir.” ifadesi referandum sonucunu değerlendirirken sıcağı sıcağına yapılmış bir açıklamadır. Süreçte özellikle Tarsus Belediye Başkanımızın ve Tarsus MHP İlçe Başkanımızın açık desteklerini göz ardı edemeyiz."dedi.

Açıklamsında MHP'lileri açıklamasında unuttukları için üzgün olduklarını ifade eden Gül şunları söyledi; "Kampanya boyunca açık bir şekilde “EVET”e destek veren MHP’li kardeşlerimizi açıklamamızda unuttuğumuz için üzgünüz, verdikleri destek için kendilerine minnettarız. Referandum öncesi olduğu gibi bundan sonra da Tarsus’un kalkınması için gece gündüz demeden, her kesimi kucaklayarak çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Hiçbir kardeşimiz arasında ayrım yapmadan, hiçbir görüşe mesafe koymadan tüm Tarsuslu kardeşlerimize hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyor; tüm Tarsuslu kardeşlerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum." 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.