Kültür Sanat » Güncel »

Vali Çakacak; “Büyük Devletlerin Çocuklarının Hayalleri De Büyük Olur”

Vali Özdemir Çakacak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında öğretmen ve öğrencileri kabul etti.


@mersinhaber 'i takip et
Sahil Valilik Makamında gerçekleşen kabulde yaptığı konuşmada, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ilk ve tek çocuk bayramı olma özelliğine sahip olduğunu ifade eden Vali Çakacak konuşmasını, büyük devletlerin çocuklarının hayalleri de büyük olur sözüyle sürdürdü ve öğrencilere, “Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin evlatları olarak sizler hayallerinizi büyük tutmalı ve o hayalleri gerçekleştirmek için çok çalışmalısınız” şeklinde öğüt verdi.
 
Vali Çakacak; “ Okuyun, Okulun Size Sunduğu İmkânlardan Sonuna Dek Faydalanın ”
 
Bugünün küçüklerinin yarının büyükleri olduğuna da dikkat çeken Vali Özdemir Çakacak, öğrencilerimizin, erken yaşta koyacakları hedef doğrultusunda azimle ilerlemeleri halinde gelecekte kiminin Vali, kiminin doktor, kiminin de öğretmen olabileceğini ifade ederek, “Okuyun, okulun size sunduğu imkânlardan sonuna dek faydalanın ki; ileride ailenizin, öğretmenlerinizin ve milletimizin gurur duyacağı başarılara imza atabilesiniz” şeklinde tavsiyelerde bulundu.
 
Vali Çakacak; “ Öğretmenler; Çocuklarımızı Cumhuriyetimize ve Demokrasimize Sahip Çıkan Bireyler Olarak Yetiştireceğinize Yürekten İnanıyorum ”
 
Konuşmasının sonunda öğretmenlere hitaben, çocuklarımızın Milli ve manevi değerlerimize bağlı, Cumhuriyetimize ve Demokrasimize sahip çıkan, bu ülkenin vatandaşı ve bu Milletin ferdi olmaktan gurur duyan, tarihimizle övünen ve tarihimizi iyi bilen, özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştireceklerine yürekten inandığını belirten Vali Özdemir Çakacak, kabul boyunca öğrencilerle yakından ilgilendi ve onlara gelecekte hangi meslek sahibi olmayı hedeflediklerini sordu.
 
Vali Özdemir Çakacak’ın öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etmesi ve akabinde öğrencilere tablet ve kitap hediye etmesinin ardından günün anısına toplu fotoğraf çekilmesi ile kabul sona erdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.