Spor » Güncel »

Anamur Belediyespor BAL için Baraj Maçı Oynacak

Anamur Belediyespor, Play-of mücadelesini 2. Sırada tamamlayarak Meskispor ile baraj maçı oynamaya hak kazandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
2016-2017 sezonu Süper Amatör Lig’ini Şampiyon tamamlayan Anamur Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için oynadığı Play-of  mücadelesini 2. Sırada tamamlayarak Meskispor ile baraj maçı oynamaya hak kazandı.

Mersin Süper Amatör Ligi Play-of maçları tamamlandı. Play-of grubunda son maçta elde ettiği galibiyetle şampiyon olan Mut İdman Yurdu doğrudan Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. Anamur Belediyespor ise son maçında deplasmanda Mersin Yolspor’a 1-0 mağlup olarak Play-of grubunu 28 puanla ikinci sırada tamamladı.

Yeşil-beyazlılar, Bölgesel Amatör Lig’e yükselebilmek için 5. grupta mücadele eden 3 Mersin takımından Meskispor ile baraj maçı oynamaya hak kazandı. Oynanacak olan maçı kazanan takım önümüzdeki yıl BAL’de mücadele edecek.  

Anamur Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Ahmet Türe 30 Nisan 2017 Pazar günü saat 16.00’da Mersin Arena stadında oynanacak olan maça tüm Anamur halkını davet etti ve saat 10.00’da Anamur Belediye hizmet binası önündenden otobüs kalkacağını söyledi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.