Güncel » Adana »

Merve Keleş'e silikon dolgu yapan kuaför: Vur dedikleri yere sıktım!

Adanalı silikon dolgu mağduru hemşire Merve Keleş, dudaklarını kaybetme riski yaşarken operasyonu yapan Soner G. "Zaten alkol almıştık, vur dedikleri yere sıktım" dedi


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Kanal D'de yayınlanan Renkli Sayfalar programına canlı bağlanan Soner G., "Ben doktorum demedim, diploma göstermedim. Zorla bana silikon yap dediler" diyerek kendini savundu.

DOLGU FACİASINDA NELER YAŞANMIŞTI?

Merve Keleş, bir arkadaşı aracılığıyla internette kendisini estetik uzmanı olarak tanıtan Soner G.’yle tanıştı. Dudağını kalınlaştırmak isteyen Merve Keleş, Azerbaycan’da eğitim gördüğünü öne süren Soner G.’ye önce 500 liraya geçici dolgu yaptırdı. Dolgu bir haftada eriyince bu kez bin liraya silikon dolgu yapılması konusunda anlaştı. Kliniği tadilatta olduğu için işlemi evde yapacağını söyleyen kuaför, 3 hafta önce genç kadına operasyonu yaptı.

Merve’nin dudakları işlemden yarım saat sonra şişmeye başladı. Soner G. bir gün sonra kendisine telefonla ulaşan ve dudaklarında dayanılmaz bir ağrı hissettiğini söyleyen Merve Keleş’e, “Enfeksiyon kapmışsın. Bu beni aşar, hastaneye git” dedi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.