Yenişehir » Siyaset » Güncel »

Yenişehir Belediye Meclis Üyesi CHP'den İstifa Etti

CHP Mersin Yenişehir Belediye Meclisi Üyesi Tamer Güner, partisinden istifa etti.


@mersinhaber 'i takip et
CHP Mersin Yenişehir Belediye Meclisi Üyesi Tamer Güner, partisinden istifa etti.  Belediye meclis üyeliği görevine bağımsız olarak devam edece olan Güner, parti disiplin kurulundan haksız yere kınama cezası aldığını belirterek, onaylanan bu cezayı kabül etmediğini ve yıllardır emek verdiği partisinden istifa ettiğini söyledi. 

İstifa dilekçesini Mersin İl başkanlığına verdiğini vurgulayan Güner, önümüzdeki günlerde parti yüksek disiplin kuruluna müracaat edeceğini ifade ederek, şahsına karşı yapılan haksızlıkların düzeltilmesi için hak arayışında bulunacağını bildirdi.

Son zamanlarda CHP Genel Merkezinde yaşanan sorunlar bu gün, Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevlerinden istifa etti. Böke, mevcut yönetim anlayışının parçası olmayı uygun bulmadığını açıkladı. 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.