Siyaset » Güncel »

Mersin'de İhraç Edilen 4 Hakim ve Bir Savcı Gözaltına Alındı

HSYK tarafından ihraç edilen hakim ve savcılar arasında bulunan ve Mersin'de görev yapan 4 Hakim ve bir Cumhuriyet Savcısı gözaltına alındı.


@mersinhaber 'i takip et
HSYK tarafından FETÖ/PDY başlatısı olduğu gerekçesiyle dün meslekten ihraç edilen hakim ve savcılar içinde bulunan  Mersin Adliyesinden Vergi Mahkemesi Üyesi Nadir Ş., İdare Mahkemesi Üyesi Mehmet Samet S., Hakim Mehmet O., Tarsus Adliyesinden Hakim Şerife Gökçen O., ve Cumhuriyet Savcısı Ahmet H., meslekten ihraç edildi. 

İhraç edilen hakim ve savcılar hakkında çıkartılan gözaltı kararının ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri dün gece harekete geçti.

Yapılan ihraçlarla ilgili Antalya merkezli yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında TMersin Adliyesinden Vergi Mahkemesi Üyesi Nadir Ş., İdare Mahkemesi Üyesi Mehmet Samet S., Hakim Mehmet O., Tarsus Adliyesinden Hakim Şerife Gökçen O., ve Cumhuriyet Savcısı Ahmet H., gözaltına alınarak Antalya'ya götürüldüler.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.