Yaşam » Güncel »

Meteoroloji'den 'kuvvetli fırtına' uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 bölge için kuvvetli fırtına uyarısı yaptı.


@mersinhaber 'i takip et
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporunda bu gün 10:00 ila 19:00 saatleri arasında Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ve Orta Karadeniz için kuvvetli rüzgar ve kuvvetli fırtına' uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan "meteorolojik uyarı"ya göre, yarın Batı Akdeniz, Marmara'nın güneyi, Ege Bölgesi, İç Anadolu ile orta Karadeniz'in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli rüzgar etkili olacak.

Kısa süreli fırtına şeklinde esebilecek rüzgar nedeniyle çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Hatırlanacağı üzere, geçtğiğimi haftalarda Mersin'de meydana gelen şiddetli fırtına nedeniyle, devrilen ağacın altında kalan bir kişi hayatını kaybetmiş, Mersin genelinde ise, ağaçlar devrilmiş, çatılar uçmuş ve milyonlarca TL'lik bir zarara neden olmuştu.

 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.