Kültür Sanat » Eğitim »

Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu Kayıt ve Sınav Tarihleri

Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu tam zamanlı - yarı zamanlı, kursiyer yetenek sınavları kayıtları başlıyor.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzik ve Bale Ortaokulu tam zamanlı - yarı zamanlı, kursiyer yetenek sınavları kayıtları başlıyor.
 
2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı için, Mersin Üniversitesi Müzik ve Bale Ortaokulu ile Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi farklı alanlarda toplam 109 kontenjana Ana Sanat Dalları’na Özel Yetenek Sınavı ile tam zamanlı öğrenci alacak.
 
Kayıt yaptırmak isteyenlerin detaylı mersin.edu.tr  internet adresinde bulunan duyurular bölümünden ulaşabilirler. Şahsen alınan kayıtlar 02-31 Mayıs 2017 tarihleri arasında Üniversitesinin Çiftlikköy Kampusunda bulunan Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuarı Binasında alınacak. Ayrıca, bölümlere ve Anasanat Dallarına göre kayıt ve sınav tarihlerine sayfanın sonunda yer alan detay linkinden ulaşılabilir.
 
Bölümlere göre toplamda 109 öğrenci alımının yapılacağı kontenjanlar ise şu şekilde,
Müzik Bölümünde; Piyano (13 Ortaokul, 6 Lise) 19, Üfleme ve Vurma Çalgılar (18 Ortaokul, 15 Lise) 33, Yaylı Çalgılar (14 Ortaokul, 12 Lise) 27
Sahne Sanatları Bölümünde; Bale (15 Ortaokul, 15 Lise) 30
 
 
Detay için aşağıdaki link'e gidiniz:
mersin.edu.tr/haberler/340440/devlet-konservatuvari-ozel-yetenek-sinavlari
 
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.