Anamur »

Mersin Anamur Belediye Personelinden Örnek Davranış

Mersin Anamur Yeni Cumhuriyet Meydanında çalıştığı sırada yerde dağınık halde gördüğü 5 adet yüzlük banknotu toplayan Anamur Belediye Personeli Ertan Dolu vakit kaybetmeden Anamur Emniyet Müdürlüğüne gelerek parayı polislere teslim etti.


@mersinhaber 'i takip et

Parayı tutanakla teslim alan görevli polis daha sonra yer ve miktar belirtmeden Belediye anons sistemi ile  ilçe genelinde duyuru yaptı. 


Bir gün sonra kaybettiği paranın bulunarak polise teslim edildiğini öğrenen ve ismini vermek istemeyen bayan vatandaş emniyete giderek parasını teslim aldı. 

Bayan, öncelikle parayı bularak emniyete teslim eden Anamur Belediye Personeli Ertan Dolu´ya, sonra da Emniyet Teşkilatına teşekkür etti. 

Benzer Durumlar, Gurur Veriyor!
Öteyandan, geçtiğimiz günlerde Mersin Büyükşehir Belediye Personeli Şoför Emrah Gültekin, otobüste unutulan, engelli çocuğu ile otobüse binen yaşlı bir kadına ait olduğu öğrenilen ve içerisinde yüklü miktarda nakit para ile ziynet eşyasının bulunduğu çantayı, bulduğu gibi muhafaz ederek Polislere teslim etmişti. 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.