Ekonomi » Sağlık »

Tarsus TSO ile Özel Kadın Doğum Hastanesi Arasında İndirim Anlaşması

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel Tarsus Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi arasında imzalanan protokolle, Oda üyelerine hastanede %15 indirim uygulanması sağlandı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Özel Tarsus Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Çetin Dirgen ile protokole imza attı.
 
Tarsus TSO'da gerçekleşen imza töreninde konuşan Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, üyelerine sağlık sektöründe de hizmet verebilme adına bu indirim anlaşmasını hayata geçirdiklerini kaydederek, “Tarsus’un yerli bir kurumu ile bu anlaşmayı yapmış olmak bizleri mutlu ediyor. Anlaşma kapsamında yaklaşık 2500 üyemiz ve onların birinci derece yakınları bu indirimden faydalanabilecekler” diye konuştu.


Özel Tarsus Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Çetin Dirgen ise “TSO yöneticilerine böyle bir fırsatı bizlere tanıdığı için teşekkürlerimi iletiyorum. 9 yıllık bir kuruluş olarak halkımıza hizmet ediyoruz. Bu anlaşma ile cari hesap üzerinden TSO üyelerine %15 indirim uygulanacak. Bu anlaşma ile Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, hastanemizden biraz daha uygun fiyatlarla faydalanabilecekler. Anlaşma iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.
 
 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.