Spor » Güncel »

Fenerbahçe-Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Final Four ilk maçta Fenerbahçe-Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe-Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte cevabı...


@mersinhaber 'i takip et
Bu yıl ülkemizde düzenlenecek Euroleague Final-Four heyecanına artık sayılı günler kaldı. Final-Four maç  programı da netleşti. Ülkemizi bu sezon Euroleague'de Fenerbahçe, Galatasaray, Anadolu Efes ve Darüşşafa Doğuş temsil etmişti. 4 ekipten Final-Four'a kalan tek takım Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe'de Final-Four'da Real Madrid ile eşleşti. Temsilcimiz rakibini saha ve seyirci avantajıyla yenerek adını finale yazdırmak istiyor.

Fenerbahçe-Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Final-Four maç programı açıklandı. Temsilcimiz Fenerbahçe ile Real Madrid arasında oynanacak karşılaşma 19 Mayıs Cuma günü saat 21:30'da başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. 

Temsilcimiz Fenerbahçe Eurolague'de normal sezonu 5. sırada bitirmiş ve play-off'da Yunan ekibi Panatkinaikos ile eşleşmişti. Fenerbahçe Panatkinaikos'u 3-0 ile geçerek adını Final-Four'a yazdırmıştı.

Final-Four'un diğer karşılaşması ise Olimpiakos ve CSKA Moskova arasında oynanacak ve saat 18:30'da başlayacak...

Fenerbahçe, Final Four için satışa çıkarılan ekstra biletlerin tükendiğini açıkladı. 

CANLI YAYIN REKORU KIRILACAK


Turkish Airlines Euroleague Final-Four'unun Sinan Erdem Spor Salonu'nun ev sahipliği yapılması artık çok kısa bir süre kaldı.
 
Dev organizasyon Euroleague tarihine geçecek. Final-four toplam 213 ülkeden canlı olarak yayınlanacak. Bu Turkish Airlines Euroleague'in rekoru anlamına geliyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.