Toroslar » Güncel » Adana »

Servis Şoförünün Kaçırdığı Hostes Mersin'de Bulundu

Servis şoförünün kaçırdığı 3 çocuk annesi hostes Mersin'de hastanede bulundu.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
 Adana'da bir kolejin servis sürücüsünün kaçırdığı ileri sürülen, aynı araçta hosteslik yapan 3 çocuk annesi kadın, Mersin'deki bir hastanede bulundu. Bir kutu hap içerek ölmek isteyen genç kadının rahatsızlandıktan sonra hastaneye bırakıldığı yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi Mavi Bulvar'da meydana gelen olayda, bir özel kolejin öğrenci servisinde hosteslik yapan 3 çocuk annesi Mehtap H. (29),  servisi sürücüsü Mehmet B. tarafından kaçırıldığı iddiası üzerine çalışma başlattı.

Polisin yaptığı çalışmada Mehtap H'nin izine Mersin'deki Toroslar Devlet Hastanesi'nde ulaşıldı. Kaçırıldıktan sonra bir kutu hap içerek intihara kalkıştığı öğrenilen Mehtap H.'nin götürüldüğü evin sahipleri tarafından hastaneye bırakıldığı belirtildi. Genç kadının yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Polis, genç kadını kaçırdığı ileri sürülen servis sürücüsü Mehmet B ile ona yardım ettiği ileri sürülen kişiyi gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.