Yaşam » Güncel »

Mersin'de Festival Ertelendi, Konser İptal Edildi

Dün yaşanan helikopter kazası şehitleri ve Mersinli uzman çavuş Mustafa Sarı'nın Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde şehit olması nedeniyle kentte düzenlenecek festival ile Ramazan eğlenceleri iptal edildi.


@mersinhaber 'i takip et
Geçtiğimiz günlerde Mezitli Belediyesi'nce duyurulan ve 3-4 Haziran tarihlerinde yapılması planlanan 8'nci Soli Güneş Festivali'nin iptal edildiği duyulurdu.

Belediye Başkanı CHP'li Neşet Tarhan yaptığı yazılı açıklama,"Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. Ulusumuzun başı sağ olsun. Bildiğiniz gibi 8.Soli Güneş Festivalini 3-4 Haziran tarihlerinde gerçekleştireceğimizi duyurmuştuk. 31 Mayıs 2017 tarihinde Diyarbakır Lice ve Şırnak Şenoba'daki şehitlerimiz nedeniyle, festivalimizi ileri bir tarihe erteleme kararı aldık" dedi.

Bazı özel organizasyonlarında iptal edildiği kentte, Mersin Büyükşehir Belediyesi de 4'ncü Ramazan etkinlikleri kapsamında Atatürk Parkı ve Amfi Tiyatro'da düzenlediği konserleri 2 günlüğüne iptal etti. Açıklamada, konserlerin yerine ilahi program düzenleneceği açıklad

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.