Yaşam » Güncel »

Mersin'de Uyuşturucu Operasyonunda FETÖ Kitapları Elegeçirildi

Mersin'de güvenlik güçlerinin yapmış olduğu uyuşturucu operasyonlarında, uyuştucunun yanında FETÖ/PDY'e ait kitaplar ele geçirildi.

Mersin İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce istihbarı çalışmalar neticesinde uyuştucu satııkları tespit edilen şüpheli şahısların yakalanması için, bazı bölgelrde polisle ekipleriyle birlikte 17 zanlının yakanlanması için 20 adrese eş zamanlı baskına yapıldı.

Mersin'in Erdemli ilçesi Merkezi ile Kargıpınarı, Çeşmeli  ve Tömük mahallesinde, Mezitli ilçesi Tece mahallesinde, Silifke ilçesi Sömek Mahallesinde ve Toroslar ilçesi Kurdali mahallesinde zanlılara ait ev,işyeri ve araçlarda arama yapıldı.

Yapılan aramlarda, 153 kök hint keneviri, 1 adet kurusıkı tabanca, 43 adet kuru sıkı tabanca fişeği,av fişeği ve  FETÖ/PYD terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'e ait 2 adet "Sonsuz Nur" isimli kitapele geçiridli.

Yapılan operasyonda 15 kişi gözaltına alınırken, 2 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.


 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.