Yaşam » Güncel »

Yeni doğmuş bebek havalandırma boşluğuna atıldı!

Vicdansızlıkta son nokta


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay Ankara Altındağ'da dün akşam saatlerinde meydana geldi.

Apartmanın havalandırma boşluğundan ağlama sesi duyan çevre sakinleri, durumu hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.
 
YENİ DOĞMUŞ BEBEKLE KARŞILAŞTILAR

Olay yerine gelen ekipler, 4 katlı apartmanda inceleme yaptı. Havalandırma boşluğunda yeni doğmuş bir bebekle karşılaşan itfaiye erleri, boşluğa inerek, talihsiz bebeği kurtardı. Hafif yaralı olduğu belirtilen bebek, daha sonra sağlık ekiplerine teslim edilerek, hastaneye kaldırıldı.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.