Ekonomi » Güncel »

Mersin Üniversitesi 70 Personel Alıyor

Mersin Üniversitesi kendi bünyesine personel istihdam etmek üzere farklı kadro ve branşlarda 70 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İŞTE BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLAR.


@mersinhaber 'i takip et
Devlet Personel Başkanlığının 12 Haziran 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliği için farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Toplamda 70 kişilik kadro ile, Mersin Üniversitesi 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı B Grubu puan sırasına göre alım yapacak. Alımı yağılacak 70 kişi sözleşmeli personel pozisyonuna yerleşecek olup adayların Giderleri Özel Bütçe Gelirlerinden Karşılanacaktır. Ayrıca alım kadroları Lise, Önlisans ve Lisans mezunları için geçerlidir. 

ALIM KADROLARI NELERDİR:

Mersin Üniversitesi alım yapacak oluğu Önlisans ve Lisans mezunu 70 sözleşmeli personel adayları için alım kadroları şöyledir:

Önlisans Mezunları: Farklı pozisyonlarda 15 Sağlık Teknikeri ve 5 Diğer Sağlık Personeli olmak üzere Ön Lisans mezunu toplamda 20 Personel Alınacak.

 Lisans Mezunları: Farklı alanlarda 50 Sözleşmeli Hemşire olmak üzere Lisans mezunu 50 personel.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR:

Mersin Üniversitesi sözleşmeli personel kadroları için adaylardan genel olarak, 657 sayılı devlet memrları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, ÖSYM tarafından 2016 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden ve KPSSP94 puan türünden puan almış olmak ve her alan için gerekli bölümlerden mezun olmuş olmak gerekmektedir.

BAŞVURLAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar ilan yayımlandıpı tarihten itibateb en geç 15 gün içerisinde başvurular yapılmış olması gereklidiri. Yani Başvurular, 12 Haziran 2017 tarihi ile 28 Haziran 2017 tarihler iarasında yapılması gereklidiri. Başvurular, istenilen belgeler ile birlikte Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanda yer alan pozisyonlardan sadece birine müracaat edilecektir. Posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ İÇİN TIKLAYIN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.