Gülnar »

Vali Çakacak, Gülnarlılar Derneği Başkanı Şahin ve Yönetimini Kabul Etti

Vali Özdemir Çakacak, 1 Nisan 2017 tarihinde kurularak ilimizdeki faaliyetlerine başlayan Mersin Gülnarlılar Derneği’nin Başkanı Abdurrahman Şahin ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.


@mersinhaber 'i takip et
Sahil Valilik Makamında gerçekleşen kabulde yaptığı konuşmaya, kabulden duyduğu memnuniyeti ifade ederek başlayan Vali Çakacak; hemşeri derneklerinin ülkemizin birliği, beraberliği ve kardeşliğinin sağlanması ve pekişmesi noktasında önemli bir rol aldığını vurgulayarak, Dernek Başkanı Şahin’den derneğin önümüzdeki dönemde yürüteceği faaliyetler ve çalışmalar ile gerçekleştirmek istediği projeler hakkında bilgi aldı. Özellikle derneğin yönetiminde genç ve dinamik üyelerin bulunmasından duyduğu memnuniyeti de konuşmasında dile getiren Vali Çakacak, derneğin ilimizde önemli çalışmalara imza atacağına inandığının altını çizdikten sonra, Başkan Şahin ve yönetimine başarılar diledi.
 
Dernek Başkanı Şahin ise, dernek üyelerini tanıttıktan sonra, kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgiden ve vermiş olduğu desteklerden dolayı Vali Çakacak’a şükranlarını sundu ve dernek olarak Mersinlilere birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hizmet vereceklerini ifade etti.
 
Kabul, Vali Özdemir Çakacak’ın dernek üyeleriyle bir süre daha sohbet etmesinin ardından sona erdi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.